Over ons

Wij zijn Nico Nijhof & Laura Sturris. Vanuit onze gezamenlijke passie voor- en kennis van WOZ-taxaties zijn wij begin 2018 ons bedrijf gestart. De interesse in vastgoed en taxeren begon al járen geleden; bij Laura al vanuit haar opleiding Makelaardij o.g. die ze in 2003 afrondde en bij Nico in 2007 toen hij bij de gemeente Voorst in dienst kwam op de afdeling Belastingen. Samen hebben wij meer dan 30 jaar ervaring als WOZ-taxateur en durven we te zeggen dat wij echte specialisten zijn binnen ons mooie vakgebied.

Wij zijn ingeschreven in de kamer WOZ bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) onder de nummers RT320283350 (Nico) en RT662888377 (Laura). De NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de Register Taxateurs. Wij werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden (IVS en EVS).

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van gemeenten en samenwerkingsverbanden op het gebied van WOZ-taxaties. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor elke situatie een oplossing op maat te bieden. Wij staan ingeschreven in de kamer WOZ bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en naast inzetbaarheid als WOZ-taxateur kunnen wij ook van dienst zijn op het gebied van advies. Hierbij kun je denken aan advies over bijvoorbeeld de (her)inrichting van het waarderingsmodel of de inrichting of optimalisatie van de werkprocessen binnen jouw organisatie. Ook met het inwerken en opleiden van (junior) taxateurs hebben wij ervaring.

Samenwerkingspartners

Wij werken regelmatig samen met collega-taxateurs. Wanneer een opdracht meer capaciteit vraagt dan wij kunnen bieden, werken wij samen met diverse collega-taxateurs. Alle taxateurs waarmee wij samen werken staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Door deze samenwerking zijn wij in staat om ook grote(re) opdrachten uit te kunnen voeren.