Beschikbaar voor nieuwe opdrachten

Helaas zit onze opdracht bij SED Organisatie er bijna op. We hebben 4,5 jaar alle WOZ-taxaties mogen verrichten voor de samenwerkende gemeenten, Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. We hebben in die periode een enorme inhaalslag gemaakt in de kwaliteitsverbetering van de taxaties. Mede dankzij de goede samenwerking met de interne medewerkers en Ortec finance is er heel veel werk verzet met een mooi resultaat: de kwaliteit van de taxaties is aanzienlijk verbeterd met een goede beoordeling op de kwaliteit van de taxaties van de Waarderingskamer tot gevolg. Ook is de SED de afgelopen jaren elke keer als één van de eerste gemeenten klaar met de afhandeling van de bezwaren en de herwaardering. Hoe mooi is het dat wij ons steentje hebben kunnen bijdragen?

Hoe cliché ook, maar achter elke deur die dicht gaat, gaat een nieuwe deur open. We hebben weer leuke, nieuwe opdrachten voor het komend jaar en ook weer wat ruimte voor nieuwe opdrachten. Kunnen wij wellicht wat voor jouw gemeente betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.