Back to work

Sommige mensen genieten nu nog heerlijk van hun welverdiende vakantie, in het buitenland of gewoon in Nederland (ook niet verkeerd nu de temperaturen eindelijk zomers zijn). Ook wij zijn er een paar weekjes tussen uit geweest. Helaas geen echte vakantie in de zin van er lekker even tussen uit, maar een vakantie die in het teken stond van verhuizing. Per ommegaande zijn wij gevestigd op een nieuwe woonlocatie inclusief een nieuwe kantoorruimte. En om toch een beetje een vakantiegevoel te creëren kozen we voor een zomers fotobehang aan de muur van het Californische Joshua Tree.

Wij starten na deze week weer vol energie bij onze opdrachtgevers met bestaande opdrachten, maar ook met leuke, nieuwe opdrachten. Zo heeft de gemeente Zuidplas gekozen voor Nijhof & Sturris om naast ondersteuning bij de bezwaarafhandeling ook de marktanalyses en de herwaardering woningen 2024 door ons te laten verzorgen. Een mooie opdracht die ons op het lijf geschreven is. Met waarderingsapplicatie Ortax zullen wij zorgen dat een gedegen waardering wordt neergezet. Met het gemoderniseerd taxatieverslag op komst is een goede waardering en onderbouwing nog belangrijker geworden. Wij hopen een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de taxaties bij deze gemeente.

Verder zijn wij bezig met de laatste 10% van de bezwaren binnen SED Organisatie (gemeente Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland). Ook bij de SED kwamen dit jaar bijna 3 keer zoveel bezwaren binnen als in voorgaand jaar. Door een efficiënte werkwijze, afgestemd met de medewerkers van de gemeente, is het ons gelukt om voor september 90% van alle dossiers afgerond te hebben. Hier zijn we best een beetje trots op. Nu op naar de laatste 10% en vanaf september de start van de herwaardering 2024 voor deze samenwerkende gemeenten.

Naast deze mooie opdrachten ondersteunen wij het GBTwente met de bezwaarafhandeling woningen en ook bij Belastingsamenwerking Oost Brabant ondersteunen wij bij de bezwaarafhandeling en bij de herwaardering woningen.

De opdracht bij de gemeente Amsterdam loopt nog tot 1 september. De gemeente Amsterdam hebben wij mogen ondersteunen voor een periode van 2 jaar. Gemeente Amsterdam: bedankt voor het vertrouwen en wie weet mogen wij jullie in de toekomst nogmaals ondersteunen op gebied van WOZ-taxaties.

Kortom: na de vakantie beginnen wij met allemaal mooie, diverse en leuke opdrachten waarin wij onze kennis en expertise kwijt kunnen. En het leuke is: bij al onze klanten werken wij met waarderingsapplicatie Ortax. En Ortax is toch echt wel echt het pakket waarin wij het meest gespecialiseerd zijn.

Jammer dat de vakantie voorbij is? Ja! Maar met de grote hoeveelheid werk die overal ligt hebben we ook wel weer zin om onze handen uit de mouwen te steken. Aan ons nieuwe kantoor zal het niet liggen in ieder geval.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.