Nieuwe collega

Hoe leuk is het om tegelijk met ons 5-jarig jubileum te kunnen melden dat wij een nieuwe collega in dienst hebben?

Na een wereldreis van een jaar wist Monica het zeker: ze wil wat anders qua werk. En wij hebben haar enthousiast weten te maken voor de WOZ. Monica liet er geen gras over groeien en begon meteen aan de opleiding tot WOZ-medewerker bij Thorbecke. Direct na de laatste module deed ze examen en met wat voor resultaat: een dikke 9,2 haalde ze. Wow, wat een mooie start!

Met de basiskennis op zak zetten wij Monica momenteel al volop in ter ondersteuning bij onze werkzaamheden bij de drie samenwerkende gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland (SED Organisatie) én werken wij Monica verder in in de wereld van de WOZ, marktanalyses, objectkenmerkenregistratie, bezwaren en modelmatig waarderen. Ook brengen we haar alle kennis bij van het waarderingspakket Ortax en andere veelgebruikte applicaties.

Wij hopen dat wij door deze mooie uitbreiding van ons bedrijf onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Monica stelt zichzelf graag aan jullie voor:

“Ik ben Monica Makkinga en woon samen met mijn vriend en parttime hondje in Ommen. Ik heb een passie voor reizen: van weekendjes op de camping staan tot wildkamperen hoog in de bergen. Daarnaast hou ik van goede films en series kijken.

Laura en Nico hebben mij enthousiast gemaakt over de WOZ-wereld en zodoende heb ik via Thorbecke de opleiding WOZ-medewerker gevolgd en het examen gehaald.

Ik ben inmiddels met veel enthousiasme van start gegaan en heb zin om mijn kennis verder uit te breiden.”