Nieuwe website staat live

Onze nieuwe website is live!

Wij vonden het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van onze website. Dit heeft geresulteerd in een geheel vernieuwde website waarbij wij onze klanten nog beter toegang kunnen verlenen naar informatie over ons en onze dienstverlening. Ook ons bedrijfslogo heeft een nieuwe, frisse uitstraling en identiteit gekregen. Het huis in ons logo staat voor huis, pand, object, taxatie. De loep in het logo staat voor (onder)zoeken of onder de loep nemen. Denk aan zoeken naar een oplossing of zoeken naar een efficiĆ«ntere werkwijze maar ook in ons dagelijks werk hebben wij hier veel mee te maken: wij zoomen in op een object (onderzoeken) en beoordelen de waarde. Eigenlijk nemen we ieder pand en iedere situatie letterlijk onder de loep. Het woordenboek geeft bij de uitdrukking “onder de loep nemen” de betekenis dat iets nauwkeurig uitgezocht wordt. Dat is precies waar wij voor staan. Need we say more? 

Neem gauw een kijkje op onze nieuwe website. Heb je nog vragen of opmerkingen?